Kérdésed van? Hívj minket! +36309535247

Mentőláda-elsősegély felszerelések

Az MSZ 13553 szabvány által meghatározott tartalmú elsősegélydobozt, munkahelyi elsősegélyfelszerelést, mentőládát, és ezek utántöltőit gyártjuk és forgalmazzuk.
Minden munkahelyen készenlétben kell tartani elsősegélydobozt, mentőládát. Kiváló minőségű magyar termék!
A folyamatos gyártásunk garantálja, hogy Ön a legfrissebb gyártású mentőládát kapja meg.


59termék 130
59termék 130

Elsősegélydobozok a webáruházunkban.

Mindennapi életünk elkerülhetetlen része a kisebb nagyobb sérülésekkel járó balesetek.

A web áruházunkban forgalmazott elsősegély dobozok más néven mentőládák, szükséges és sok esetben előírt eszközei ezeknek a sérüléseknek az ellátásában.

A munkahelyeken kötelezően használandó elsősegély dobozokat és azok tartalmát az MSZ 13553 szabvány írja le. Ebben határozzák meg, hogy a munkahelyek létszámától függően milyen tartalmú elsősegélydobozt kell kötelezően tartani az adott munkahelyen. A munkahelyeken csak az ebben a szabványban meghatározott tartalommal bíró mentőládák a megfelelőek és nem helyettesíthetők ettől eltérő tartalommal vagy más szabványoknak megfelelő elsősegély felszerelésekkel. Tehát a gépjárművekhez előírt ( „A”, „B” , „C”) betűjelzéssel ellátott mentőládák nem használhatóak a munkahelyeken. Ezeket csak az előírásoknak megfelelően járművekben illetve az „A” és „B” jelű változatot vadászatokon lehet használni.

Sok esetben felmerül a kérdés, hogy van egy bontott elsősegélydobozom, aminek a tartalmát már nagyrészt elhasználtuk, de a doboz még „harcképes” és nem szeretném kidobni. Erre az esetre fejlesztettük ki az elsősegélydoboz utántöltőinket, aminek a tartalma mindenben megegyezik az eredeti mentőláda tartalmával csak nem dobozba, hanem egy vékony PE zacskóba csomagoljuk. Ezzel a mentőláda utántöltővel lehet feltölteni a munkahelyeken már meglévő, de kiürült ládákat.

Webáruházunkban nem csak az elsősegélydobozokat és annak az utántöltőit forgalmazzuk, hanem egyéb az elsősegélynyújtáskor szükséges kiegészítőket is.

A különböző sebtapaszok más és más területen használhatóak. A sebtapasz adagoló és az utántöltője munkahelyen és otthon vagy akár egy kirándulás alkalmával is jó szolgálatot tehet a kisebb horzsolások vagy sebek ellátásában. A detektálható sebtapaszt elsősorban élelmiszeriparban vagy más olyan munkaterületen javasoljuk használni ahol a gyártott termékbe esetlegesen bele kerülő sebtapaszt a gyártósor végén egy fémdetektor kiszűri, és a végtermékben a fogyasztóval nem néz szembe egy frissen megvágott felvágottból a benne felejtett sebtapasz.

A rugalmas kötésrögzítő pólyával kiváló sebfedő kötést tudunk készíteni anélkül, hogy a sebtapasz hozzá ragadna a kezelt felületen lévő szőrszálakhoz és a kötés eltávolítása egyben egy szőrtelenítő kezelés is lenne. Ez a rugalmas öntapadó pólya csak saját magához tapad, nem tartalmaz semmiféle ragasztót.

Amennyiben valakinek a szemébe valamilyen szennyezőanyag, por vagy folyadék kerül, ezek eltávolításához is talál web áruházunkban megfelelő szemöblítőket.

Az izolációs takaró, és a higiéniás fertőtlenítő szintén nem hiányozhat egyetlen elsősegélyhelyről sem az elsősegélydoboz mellől.