Kérdésed van? Hívj minket! +36309535247

Blog

Portwest munkavédelemi termékek, kiváló minőség, online rendeléssel, gyors kiszállítás, válassza a legjobb felszerelést a munkához! Napjainkban nagyon sokféle munkavédelmi termék közül válogathatnak a szakemberek a különböző területekről.

A munkavédelmi bakancsokból sokféle van, a sportos változatokat a szabadtéri munkákhoz ajánljuk. A munkavédelmi lábbelik egyik típusát a bakancsok képviselik, amiket kifejezetten munkavédelmi ruházathoz terveztek és készítenek.A gyerek munkaruha az otthoni feladatokba besegítő kicsik felnőtt viselete lehet! A gyerekek szeretik utánozni a felnőtteket, egyrészt utánzás alapján tanulnak meg nagyon sok mindent, másrészt jó játék számukra felnőtteset játszani. A ház körül, a kertben, a háztartásban sok olyan feladat akad, amit egy kisebb gyerekre is rá lehet bízni, persze megfelelő szülői felügyelet mellett.

 

Mivel egyre több Európai országban megjelent a koronavírus nagy sebességgel terjedő B.1.1.7 jelzésű mutációja, ezért a tömeges megfertőződések megakadályozására, új szigorító intézkedéseket vezettek be pl. Németországban és Ausztriában.